keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Hurahtanut äiti

Pienten vauvanvaatteiden osto on ihanaa. Tykkään kyllä muutenkin lastenvaatteista ja se varmaan selittääkin sen, että Rasmuksen vaatekaappi tursuaa vaatteita. Mutta niissä 50 ja 56 senttisissä vaatteissa on niin oma viehätyksensä. En malta odottaa, että saadaan tietää sukupuoli, niin pystyy sitten kunnolla ostelemaan niitä pikkuruisia vaatteita! Ollaankin miehen kanssa sovittu, että mennään sen ultran jälkeen vauvanvaateostoksille, mikäli sukupuoli saadaan tietoon.


Kirpparit ovat myös oiva paikka löytää etenkin noita pikkuisia vaatteita, kun ne eivät oikein käytössä kulu. Tänään veinkin Rasmuksen aamupäivästä päiväkotiin ja suuntasin siitä suoraan kirppikselle. Pikkumies jäi iloisena päikkyyn askartelemaan ja tämä mamma pääsi rauhassa tutkimaan kirpputorin tarjontaa. Ja tällä kertaa tein muuten ihan loistolöytöjä! Toistaiseksi olen siis ostellut vauvanvaatteita pelkästään kirpparilta. Olen koittanut hillitä itseäni, ettei kohta joka paikka pursua näitä pienenpieniä vaatteita, mutta en ohita myöskään hyväkuntoisia, ihania ja halpoja vaatteita. Näin tullaan säästämään monia euroja, koska jostainhan ne vaatteet pitää kuitenkin ostaa.


Olen laskeskellut hieman paljonko kaikenkaikkiaan vauvan tarvikkeisiin rahaa tulee menemään ja tajunnut sen, että melko halvalla voi myös päästä. Jos kaiken ostaa uutena, tulee summa olemaan paljon suurempi, kuin käytettyjen tavaroiden hyödyntäminen. Yksi päivä löysin tori.fi:stä hyväkuntoisen ja juuri meidän tarpeisiin sopivan hoitopöydän vain kymmenellä eurolla ja samana päivänä käytiinkin se hakemassa kotiin. Rasmuksen vauva-aikana en hoitopöytää hankkinut ja sen tunsi sitten selässäänkin. Rattaat ostetaan uutena ihan vain siksi, ettei sellaisia meidän mieleisiä oikein käytettynä löydä, mutta myöskin että takuut ynnä muut on sitten voimassa. Niitä kun ei käytettynäkään ihan puoli-ilmaiseksi osteta. Sänky koitetaan löytää käytettynä, mutta kaupasta sitten ostetaan uusi patja, sillä ei haluta ottaa riskiä, että vauva nukkuisikin homeisella tai muuten superlikaisella patjalla. Mikäli ei oikeanlaista sänkyä tule käytettynä vastaan missään, ostetaan se sitten Ikeasta. Siellä ne ovat kuitenkin paljon edullisempia mitä lastentarvikeliikkeissä. Tekisi mieli ostella jo kaikki valmiiksi, mutta aion malttaa mieleni vielä. Tänään on vain ollut tosi hyvä fiilis tästä raskaudesta, enkä ole turhia pelännyt. Toivottavasti näitä tällaisia päiviä tulee paljon.

Kuten saattaa huomata, täällä ollaan nyt tosissaan hurahdettu näihin vauvan juttuihin! Miten muka jaksan odottaa pikkuisen syntymistä vielä monta kuukautta?!?

4 kommenttia:

  1. Vitsi nyt täytyy kyllä kommentoida, koska musta tuntuu että mä oon nykyään aina vaatekaupoilla tai kirpparilla käydessä hypistelemässä niitä pikkusia vaatteita ja tekis mieli ostaa niitä teille, ne on niiin sulosia!! :D oon kuitenkin ainakin vielä hillinnyt itteni ja jättänyt ne hyllyyn :D -Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Niitä ois niin kiva kokoajan ostella mut jos vähän koittas itekkin rauhottua :D. Mut sit ku sukupuolen tietää ni se tietää myös rahanmenoa! :D

      Poista
  2. Onnea teille uudesta tulevasta perheenjäsenestä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)