tiistai 10. marraskuuta 2015

Hyvä päivä neljän seinän sisällä

Tämä päivä on alkanut oikeinkin hyvin. Heräsin pirteänä, vaikkei yö edes mennyt kovin hyvin Rasmuksen osalta. Rasmus on nyt pari päivää ollut taas flunssainen ja koko jutun kruunasi eilinen oksentaminen. Ihan yhtäkkiä Rasse alkoi oksentaa, enkä edelleenkään tiedä miksi. Liittyisikö flunssaan, en tiedä. Pelkäsin jo oksennustautia, sillä itsehän pelkään oksentamista yli kaiken. No, en usko että kyse olisi siitä, kun kaikki ravinto on tuon yhden kerran jälkeen pysynyt Rassen sisällä, eikä poika muutenkaan vaikuta pahoinvoivalta. Raahattiin kuitenkin Rassen sänky yöksi meidän makkarin ovelle, jotta pienimpäänkin ääneen havahtuisi. Sehän sitten aiheutti Rasmukselle levottomuutta, eikä hän nukahtanut millään. Aamullakin oltiin jo kukonlaulun aikaan hereillä, vaikka normaalisti nukutaan sinne kahdeksaan asti.


Mutta tosiaan, tänään on mennyt hyvin. Rasmus on selvinnyt aamuisista kiukuistaan ja on ollut ihanan hyväntuulinen pikkuinen. Tälläkin hetkellä hän leikkii huoneessaan ja sieltä kuuluu iloinen "puheen" pulputus. Minä taas olen siivonnut koko kämpän. Itseasiassa eilen aloitin ja tänään jatkoin loppuun. Kävi yksinkertaisesti niin, että siivoaminen loppui kesken! Pyykkikorikin ammottaa tyhjyyttään. Tälläistä tilannettahan meillä ei ole ollut aikoihin. Alkuraskauden ajan varsinkin meidän koti oli usein kun pommin jäljiltä, mutta nyt olen ottanut menetetyn siivousajan takaisin, haha. Tosin tuskin tälläistä tilaa tulee jatkumaan enää sen jälkeen, kun Rasse on täysin terve ja päästään menemäänkin ympäriinsä. Siivottua tulee paljon lapsen ollessa kipeä, sillä päivät pitää olla vain kotona.


Sitten vielä ihan asiasta viidenteen. Blogiani pidempään lukeneet varmaankin tietää, etten todellakaan ole mikään jouluhullu. En siis kuulu siihen porukkaan, jotka aloittaa joulusta hehkuttamisen jo lokakuussa. Enpä viime vuosina edes juurikaan laittanut kotia mitenkään joulukuntoon. No, tänä vuonna siinäkin on tapahtunut jotain! Odotan joulua kuin kuuta nousevaa! Olen ostanut jo muutamille läheisille lahjat ja eilen illalla jopa selailin nettiä etsien meille joulukuusta. Siis sellaista pientä muovista, pöytäkuusiko sen nimi on. Ajattelin myös ostaa sohvatyynyille jouluiset tyynynpäälliset! En tiedä mitä minulle on käymässä, mutta alan pikkuhiljaa ymmärtämään näitä ihmisiä, jotka suurinpiirtein jo lokakuussa koristelee joulukuusen. Ihanaa, että nyt on paljon juttuja mitä odottaa! Pysyy mieli virkeänä, eikä pistä tämä marraskuu masentamaan kuten yleensä sillä on tapana tehdä.

Ootetaanko siellä jo joulua? :)

2 kommenttia:

  1. No tavalaan joo, mutta kun menee aivan hemmetisti rahaa siihen joulutohinaan. :D kuusi, lahjat, ruuat. Ihana juhla mutta kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siihen kyllä menee rahaa! Me onneksi päästään ilmaseksi valmiiseen joulupöytään. Lahjoja olisin ostanut useammalle ja arvokkaampia, jos vain olisi rikkaampi. Mutta onneks ne ei ole tärkeintä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)