sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ihana Viikonloppu

Meidän viikonloppu oli kaikin puolin ihan mahtava! Ensinnäkin Rasmus ei ole kitissyt pariin päivään enää niin paljon ja se, jos mikä on ihanaa. Perjantaina oltiin kotona rauhassa kahdestaan Rasmuksen kanssa. Rasmus keinui keinuhevosellaan ties kuinka kauan, se tuntuukin olevan hänen lempparijuttunsa tällä hetkellä. Sen lisäksi tietysti leikittiin muutenkin ja kuunneltiin musiikkia, siis kaikkea mitä nyt yleensäkin Rassen kanssa tehdään. 


Lauantai alkoi ihan normaalisti puurolla, leikeillä ja siivoamisella. Iltapäivästä lähdin heittämään Rasmusta hoitoon serkuilleni, koska illalla menin itse kaverini tupareihin. Ilta oli hauska ja olikin tosi kiva viettää aikaa mukavien tyttöjen kanssa, joiden kanssa ei ole tullut paljon oltuakaan. 


Tänään kävin sitten hakemassa Rasmuksen takaisin kotiin ja oli kiva kuulla, että kaikki oli siellä mennyt oikein hyvin! Rasmus oli ensimmäistä kertaa tuolla hoidossa ja vaikken epäillytkään yhtään etteivätkö he Rasmuksen kanssa pärjäisi, niin oli ihanaa kuulla, että Rasmus oli viihtynyt superhyvin. Ilta meillä onkin mennyt ihan mukavasti ja tällä hetkellä Rasse on unilla ja minun iltani jatkuu telkkaria tuijotellen ja vähän kotia siistien :). 

4 kommenttia:

  1. Ootko ajatellut jossain vaiheessa palata töihin/kouluun (mitä nyt ennen raskautta teitkään)? Jos, niin milloin? Ja siis että Rasmus menisi päiväkotiin? Pärjäisikö Rasmus tavallisessa päiväkodissa ehkä avustajan kanssa vai menisikö hän erityspäikkyyn? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulun penkille olisi tarkoitus palata ensi syksynä ja Rasmus lähtee silloin päiväkotiin. Tähän tietoon Rasmuksen olisi tarkoitus mennä ihan normi päiväkotiin, jossa hänellä olisi avustaja. Päikyn aloittamiseen on vähän vajaa vuosi aikaa, joten en osaa vielä sanoa varmaksi miten toimitaan. Riippuu varmasti paljon siitä kuinka Rasmus on siihen mennessä kehittynyt. :)

      Poista
  2. Ihana postaus! :) ja hyvä että saa välillä lapsesta hieman lomaakin, jotta piristyy ja jaksaa paremmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon sitä mieltä, että oon paljon parempi äiti, kun saan välillä omaa aikaa. Tottahan se on, että se piristää ihan valtavasti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)