keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ihana arki!

Ihanaa, täällä ollaan terveinä! Ollaan itse asiassa oltu jo useamman päivän ajan. En edes muista mitä kaikkea on tullut tehtyä tässä muutaman päivän aikana, mutta aika paljon kaikkea kumminkin. Yksi päivä käytiin kirpparilla, missä teinkin yhden loistolöydön. Löysin nimittäin Rasmukselle Kuoma-kengät talveksi 18 eurolla ja kunto oli kuin uusi. Kenkiä ei lapselle kannattaisi ostaa käytettynä, sillä jos edellisellä käyttäjällä on ollut virheasentoja jalassa, se siirtyy eteenpäin. Eikä fysioterapeutin mukaan Kuoma-kengät ole hyvät jalalle muutenkaan, mutta vielä se ei haittaa, sillä Rasmus ei kävele. Jos Rasmus nyt talven aikana lähtisikin kävelemään, hankin uudet ja tukevammat kengät ihan ehdottomasti!





Kirpparilla käynnin lisäksi ollaan nähty kavereita, sekä käyty shoppailemassa ja sieltä löysinkin pari ihanaa paitaa itselleni, leggingsit Rasmukselle sekä pari vaatetta kummitytölleni. Ja tänään pääsinkin antamaan vaatteet kummitytsylleni, sillä heti aamusta lähdettiin ajelemaan kohti Saarijärveä. Saarijärvellä oli taas hauskaa ja oli niin ihana huomata, että Rasmus ja Rosalie (kummityttöni) tulevat jo aika hyvin toimeen. Ei se aiemminkaan ole huonosti mennyt, mutta tällä kertaa he olivat oikeasti kiinnostuneita toisistaan. Rasmus konttasi ympäriinsä ja Rosalie ryömi kiireellä perässä. Välillä he kiipeilivät toistensa päältä ja välillä repivät toistensa hiuksista, mutta hyvin meni. 




Näiden juttujen lisäksi on tietysti tullut siivoiltua aikalailla ja se urakka jatkuukin huomenna. Se, kun ei oikeasti lopu koskaan! Huomenna meille tuleekin fyssari pienen tauon jälkeen, sillä sairastelun vuoksi aikoja jouduttiin tietty perumaan. Rasmus pääseekin esittelemään uusia taitoja, sillä ihan muutamassa päivässä Rasmus on oppinut nousemaan paljon paremmin seisomaan ja osaapa hän nykyään laskeutua alas siitä hyvin! En voisi taas olla ylpeämpi hänestä <3

Miten teidän alkuviikko on mennyt? :)



7 kommenttia:

  1. Tuo yksi Rasmuksen asento on ihan mieletön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin munki mielestä! Pikku mäkihyppääjä :D

      Poista
  2. tuota toista kuvaa piti munkin kommentoida! ihanat hassut lapset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä ihania ja hassuja lapsosia molemmat ♥

      Poista
  3. http://www.mutsiavautuu.com/2014/04/miten-valita-lapselle-hyvat-ja.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tosta linkistä. Luenkin tuon vielä kerran uudelleen sitten, kun kenkäostoksille lähden! :)

      Poista
    2. Jep, oli kyllä tosi kattava paketti!

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)