maanantai 22. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Viime päivinä on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä. Perjantaina Rasmus lähti äitini luokse viikonlopuksi hoitoon ja vapaa-aika tulikin oikein tarpeeseen. Rasmus on nyt ties kuinka monta päivää jatkuvasti kitissyt kaikesta. Uhmaamista riittää, mutta sen lisäksi vielä muunkinlaista kitinää. Hampaita on tulossa varmasti jonnekin taakse, sillä Rasse hankaa sormillaan ikeniä jatkuvasti. Särkylääkettä onkin joutunut käyttämään jonkin verran. En enää pysy mitenkään perässä kuinka monta hammasta hänellä on jo, sillä niitä näyttää olevan suu aikalailla täynnä. Huomenna onkin Rasmuksen ensimmäinen hammaslääkärikäynti, mutta jotenkin veikkaan, ettei poika anna suuhun edes katsoa..



Viikonloppuna ehdinkin nähdä hyvin kavereita, käydä viihteellä ja nukkua. Nukuin pitkät yöunet ja päikkärit vielä päälle ja voi että miten tekikään hyvää! Ihan eri tavalla on ollut energiaa nyt. Rasmuksen osalta viikonloppu ei mennyt ihan niin hyvin, sillä hän oli kitissyt paljon myös mummolassaan, mutta eihän sille voi mitään.


Tänään me lähdettiin aamusta kaupungille. Tarkoituksena oli löytää uusi laukku rikki menneen tilalle. No, laukkua ei löytynyt, mutta jonkin verran muuta sen sijaan.

vihreä takki -  H&M        sininen takki - Lindex

t-paita/tunika - Gina Tricot

pipo ja paita - Gina Tricot
Tällaisia ostoksia tuli tehtyä. Millekkään ei ollut ihan kamala tarve, enkä tosiaan tiedä mikä minuun meni, kun noin innostuin ostelemaan. Olen kuitenkin todennut, ettei minulla kyllä ole liikaa vaatteita, sillä koskaan ei oikein löydä mitään päällepantavaa. Lähiaikoina olenkin viemässä omia tarpeettomia, sekä Rasmuksen pieniä vaatteita kirpparille, joten ehkä oli ihan oikeutettua vähän ostella uusiakin ;).

8 kommenttia:

  1. Tekisit Rasmuksen pieneksi menneistä vaatteista tänne blogikirppiksen! :) Rasmuksella on niin söpöjä vaatteita ollut, että täällä olisi ainakin yksi potentiaalinen asiakas ja 2kk ikäinen poika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä en millään jaksa sitä rumbaa, kun pitäis kuvata kaikki ja postittaa jne. Kiva idea kuitenkin, ehkä teen sellasen myöhemmin :)

      Poista
  2. Aivan ihania vaatteita, taas kerran! :)

    VastaaPoista
  3. Miten sulla on varaa ostella itsellesi ja rasmukselle niin paljon kaikkea? Olet kumminkin yksinhuoltaja ja tuskin äitiyspäivä rahat yms on kovin suuria :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissani saattaa vaikuttaa, että ostelisin jatkuvasti jotain, mutta ei se niin ole. Monessa asiassa myös pihistelen sitten, jotta voin ostaa kivoja juttuja silloin, kun haluan. Ja sitten vielä normirahojen lisäksi vaikeasti sairaan lapsen vanhemmalle maksetaan ns. rasituksesta, jota minäkin saan Rasmuksen hoidosta :)

      Poista
    2. Kelle kuuluu et mistä sulla on rahaa? Tai siis musta ihmiset on v**n perseestä kun joka blogiin menee valittamaan joko että millä rahalla ostat nuo, ihankun se niille kuuluisi. Tai paasaamaan että matkustelu sun muu ei ole ekolokista. Suosittelen että jatkossa et edes vastaa noihin koska et ole tilivelvollinen

      Poista
    3. Niin, itse en mene toisten rahoista kyselemään enkä muutenkaan arvostelemaan valintoja tms sillä eiväthän ne mulle kuulu. Vastasin kuitenkin, koska juuri tuon vastaukseni verran olen valmis asiasta kertomaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)