perjantai 23. toukokuuta 2014

It's summer!

Mitä ihania säitä onkaan ollut! Me ollaan kyllä nautittu jokaikisestä päivästä auringossa. Tänään näönkäytönohjaaja kävi katselemassa Rasmusta. Hienosti Rasmus kuulemma osaa jo tutkia käsillään esineitä. Ja osaahan se. Pitkään hän pyörittelee esineitä käsissään, jonka jälkeen haistelee ja maistelee vähän. Näönkäytönohjaajan lähdettyä, lähdimme kaupan kautta äidille. Äiti ei ollut itse kotona, mutta menimme kaverini kanssa sinne grillailemaan, koska grilliä ei minulla vielä ole. Grillasin muuten ensimmäistä kertaa ihan itse, yleensä kun olen vaan istunut valmiiseen pöytään. No, ensikertalaiseksi meni oikein loistavasti ja ruoka maistui hyvälle! Syömisen jälkeen istuskeltiin pihalla ja syötiin mansikoita. Voi, että miten rakastan Suomen kesää! Talvella aina manaan, miten en viihdy Suomessa, mutta kesä on kyllä niin ihana täällä! :)













5 kommenttia:

  1. ihanaa<3 tuli oikein himo nälkä noista grillikuvista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä :) Kyllä kelpais grilliruoka tälläkin hetkellä. Ja tollanen sää! ♥

      Poista
  2. Haha mä oon ihan samanlainen, en oo ikinä grillannut ite :)! Ihana pieni söpöläinen teidän poika! Ja niin on hauvakin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mitä sitä suotta ite, jos saa valmiina :D Nyt ihan "pakon" edessä oli ite tehtävä, mutta sentään onnistu. Ja kiitos paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)