lauantai 3. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Päivät ovat menneet ihan hujauksessa ohi. Vappukin tuli ja meni. Tarkoitus ei ollut tehdä mitään kummempaa, mutta äitini sitten tarjoutui hoitamaan Rasmusta yön, joten minä lähdin kavereideni kanssa juhlimaan. Teki kyllä hyvää pitkästä aikaa ottaa sitä omaa aikaa, kun sitä ei tosiaan paljon ole. Tai voisi sitä varmasti ollakin enemmän, mutta jotenkin olen edelleenkin vähän huono jättämään Rasmusta muille hoitoon, vaikka luotankin täysin, että siellä menee hyvin. 


Muuten meillä on ollut ihan kivaa perusarkea. Ollaan ulkoiltu (vaikka tuo sää ei kyllä ole enää niin mukava), nähty kavereita ja oltu ihan kotosalla. Rasmuksella on omaa tahtoa vaikka muille jakaa, jonka takia välillä on saanut ihan tosissaan kiristellä hampaita. Kaikki pitäisi mennä prikulleen miten hän haluaa, muuten alkaa kauhea huuto. Tavaroita heitellään miten sattuu ja suututaan, kun äiti ei jaksa niitä jatkuvasti olla nostelemassa. Vaipan vaihto tuntuu olevan ihan kauheeta. Uutta vaippaa vastaan taistellaan, kun viimestä päivää. Ei-sanasta vedetään naama mutruun ja aletaan huutamaan. Huhhuh, tästä se kait vain pahenee. Pitää opetella olemaan harvinaisen pitkäpinnainen tuon poitsun kanssa. Mutta ettei ihan valittamiseksi mene, niin on niitä hyviä hetkiä ollut onneksi enemmän. :)


Eilen meillä odotti postilaatikossa ihana ylläri, kun kummitätini oli päättänyt ostaa Rasmukselle lahjan, ihan ilman varsinaista syytä. Ihana lahja olikin!

pari paitaa Espritiltä

Rasmus näyttää niin isolta pojalta huppari päällä!
Eilinen päivä oli siitäkin tosi kiva, että siskoni Satu (Rasmuksen kummi) tuli käymään ja Rasse taas aivan mielissään hihkui, kun Satu häntä hypytteli. Satun tapa puhuakkin Rasselle, saa Rasmuksen aina naureskelemaan.


Viime päivinä olen myös antanut Rasmukselle mukin, josta juoda. Yleensä laitan sinne veden sijasta vähän esimerkiksi mustikkakeittoa, sillä se ei tule sieltä niin kovaa kyytiä, eikä poika pääse vetäsemään sitä myöskään henkeen. Veden kanssa niin tuppaa käymään vielä usein. Vielä mukiin ei kuitenkaan voida siirtyä läheskään täysin, mutta pikkuhiljaa sitäkin opetellaan. 


Mukavia peruspäiviä on siis taaskin ollut, vaikkakin kaipaan vähän enemmän tekemistä meidän arkeen, jotain erilaista. En vain oikein tiedä mitä..Vähän päälle kuukauden päästä päästäänkin onneksi Kreikan lämpöön, niin tuleepahan ainakin hetkeksi vaihtelua arkeen. Sen jälkeen varmasti on tosi kiva palata takas ihan vain kotiin. :)

Tässä(kään) postauksessa nyt ei oikein ollut sitä punaista lankaa, mutta ei sen ehkä niin väliä. :)

4 kommenttia:

  1. Se on se uhmaikä! Mutta Rasmus on niin suloinen tapaus siltikin:D
    Kivat kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku ennenaikainen uhmaikä tuntuu olevan, mutta suloinenhan se silti on. :) kiitos paljon! :)

      Poista
  2. <3<3 töpötiini!! et koskaa kysy minkä kuvan saatpi pistää, nooh onneks ei näy muuta musta ku mun narut kädet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ♥ sanoin laittavani mutta tuskin sillä väliä minkä. Hyvältä näytit kaikissa ♥ :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)