lauantai 26. huhtikuuta 2014

Aurinkoisia päiviä

Viime päivät ovat olleet ainakin sään puolesta ihan mahtavia! Me ollaan ulkoiltu ihan tosi paljon, ainakin verrattuna aiempaan. Ei vaan malta olla sisällä, kun ulkona on ihana auringonpaiste ja lämpöasteita niin, ettei takkiakaan oikeastaan tarvitse.


Mitään erikoista ei ole viime päivinä tapahtunut. Ulkoilun lisäksi fyssari on käynyt pariinkin otteeseen täällä, joista toisella kerralla kylvetettiin Rasmusta. En vain ymmärrä miten Rasmus voi olla niin innoissaan vedestä. Kesäksi on kyllä pakko hommata hänelle pieni uima-allas parvekkeelle.


Rasmus tosin on viime päivät ollut tosi huonolla tuulella. Ihan jatkuvaa kitinää. Osittain se on varmaankin huomion hakemista, mutta en tiedä olisiko hampaita tulossa tai jotain. Käytin häntä lääkärissäkin, sillä epäilin, että korvatulehdus olisi taas uusiutunut, mutta terveiltä ne korvat vaikuttivat.


Ainiin, saatiinhan me äitin koira Nöpö hoitoon viikoksi ja Rasmuksesta ja Nöpöstä onkin tullut melko hyvät kaverit. Ennen Nöpö lähestulkoon pelkäsi Rassea, ja vältteli häntä minkä ehti, mutta nyt heidän yhteiselo on ollut mukavaa seurattavaa. Rasmus hapuilee käsillään Nöpön suuntaan ja Nöpö innoissaan nuoleskelee niitä, mikä onkin Rasmuksen mielestä todella hauskaa. Kyllä meille vielä koira tulee, jahka Rasmus nyt ensin kasvaa vähän. :)

Siinäpä oli taas meidän kuulumisia, eli aikalailla samaa mitä aina. :)

4 kommenttia:

  1. Aurinkoisia päiviä tosiaan ollut, parhautta! ♡ nyt tiedustelisin että onkohan tuon poikkelssin body mistä?? Aivan sikasöpö, tahtoo samanlaisen omalle pienelle! -Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tuo body on Polarn O Pyretistä. Ihastuin itekkin siihen ihan tosi paljon :)

      Poista
  2. Sun blogis on I-H-A-N-A! Vauvojen muotiblogi ;-D
    Päivittele ihmeessä enemmän!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Meidän arki on viime aikoina ollut niin tasaisen samanlaista, ettei oo ollut oikein mitään kirjoteltavaa.. mutta piakkoin teen taas uuden postauksen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)