maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Meillä oli ihan tosi kiva pääsiäinen. Lauantaina äiti soitti ja ilmoitti ostaneensa Rasmukselle lahjan ja tuovansa sen. No, minähän odotin jotain pientä, kuten lelua tai vaatetta, mutta yllätyksekseni hän oli ostanut Rasmukselle uudet matkarattaat. Olin niistä hänelle jotain maininnut, mutta en todellakaan osannut odottaa, että hän ne ostaisi. Meillä entuudestaan olleet rattaat/vaunut heivasin sitten äidin varastoon säilytykseen, sillä ainakin kesä menee varmasti hienosti noilla keveillä, pienillä rattailla. (Kiitos äiti <3)
Iltapäivällä saatiin vielä serkkuni Julia Helsingistä pariksi päiväksi kylään ja oli ihanaa vaihdella kuulumisia ja höpötellä niitä näitä.
 


Sunnuntaina aamupäivästä lähdimme Julian ja Rassen kanssa mummoni luokse käymään. Siellä oli myös muita sukulaisia. Sää oli mitä parhain ja vietettiinkin aikaa pihalla hyvä tovi. Tarjolla oli myös hyvää ruokaa, niinkuin mummolassa aina. Syötiin mahat pullolleen ja myöhemmin lähdettiin sitten takaisin kotiin. Ei kuitenkaan haluttu hukata aikaa sisällä, koska sää oli niin hyvä, joten Rasmuksen syöttämisen jälkeen mentiin takaisin pihalle. Rasmus pääsi keinumaan elämänsä ensimmäistä kertaa ja voi,että miten hän nautti siitä! Ensin hän oli ihan ihmeissään, mutta lopulta poika oli ihan yhtä hymyä. Liukumäestä laskeminenkin oli Rasmuksen mielestä tosi hauskaa. 




Vielä kuitenkaan Rasmuksen kanssa ei jaksa kovin kauaa puistossa olla, sillä hän ei omatoimisesti tee siellä vielä mitään, joten jatkettiin ulkoilua kävelyllä. Tunnin reippailun jälkeen tultiin takaisin sisälle ja aloin samantien tekemään sämpylöitä, joita sitten puputettiin loppuilta. 





Tänään aamusta Julia lähtikin kohti Helsinkiä ja me ollaan vain oltu kotona. Tästä kuitenkin lähdetään piakkoin pihalle, sillä aurinko paistaa taas! :)

Miten teidän pääsiäinen meni? :)


2 kommenttia:

  1. olenko ainut joka ei tehnyt pääsiäisenä mitään, eikä edes huomannut sen olemassaoloa, paitti kaupat oli kii :D hmpph.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin ihan ainut. :D Ei mullakaan ollut suunnitelmissa tehdä oikeestaan mitään, mutta serkku sattui just tulemaan pääsiäiseksi ja päätettiin sen ehdotuksesta sit lähtee mummolle. Päiviähän muiden joukossa noi pääsiäiset yms vaan ovat. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)