maanantai 19. toukokuuta 2014

Picnic

Kirjoitteleminen on viime aikoina jäänyt hyvin vähälle, kun meillä on ollut ihan kauheesti kaikkea ohjelmaa. Ensinnäkin sain uuden asunnon, jonne muutettiinkin jo pari päivää sitten. Muuttotohinoissa on siis mennyt nyt muutamia päiviä; ensin pakatessa, sitten kantaessa ja vielä tavaroiden paikoilleen laittamisessa. Huh, mikä homma! Vielä olisi vanhan asunnon siivoaminen ja avaimien palauttaminen jäljellä. Uusi kotimme on mielestäni oikein ihana. Rasmuksella on täällä oma huonekin, mutten häntä vielä sinne uskalla laittaa nukkumaan. En meinaan ole mikään kovin herkkäuninen, joten en luultavasti heräisi yöllisiin itkuihin.. Tällä hetkellä Rasmuksen huone onkin siis vain leikkihuone. Teen uudesta kodista asuntopostausta, kunhan kaikki on paikoillaan. Tällä hetkellä verhot puuttuu vielä ikkunoista ja taulut seiniltä jne.


Sitten tähän päivään, mihin otsikkokin liittyy. Aamulla mittari näytti jo 21 astetta ja jatkoikin siitä vain nousemistaan, joten päätimme lähteä Rasmuksen ja ystäväni Mirkan kanssa picnicille (ei hajuakaan miten tuo sana oikeasti kirjotetaan). Ensimmäisenä suuntasimme kauppaan ostamaan eväitä, jonka jälkeen kävelimme rannalle. Ensin meinattiin mennä vähän isommalle rannalle, mutta onneksi valittiin kuitenkin rauhallisempi paikka. Oltiin meinaan ainoita koko rannalla. 



Nautittiin auringosta parisen tuntia eväitä syöden. Rasmus alkoi jossain vaiheessa väsymään ja kävikin rattaisiin nukkumaan. Varjopaikkaa ei löytynyt mistään, enkä viitsinyt Rasmusta kovin pitkään pitää auringossa, joten lähdettiin piakkoin takaisin kotiin. Rasse oli siis kuitenkin ihan suojassa rattaissa, mutta jännitin sitä, että lämpötila nousee liian korkealle siellä. 



Rasmus ei muuten pidä aurinkolaseista sitten yhtään. Jatkuvasti saa olla laittamassa niitä takaisin pojan päähän, kun hän viskaisee ne pois. Vaihdoinkin Rasselle suojaavamman hatun päähän sen takia. Lierihattu suojaa kuulemma jo 70% auringonpaisteesta. Saapahan nähdä, miten me sitten pärjätäänkään siellä Kreikassa. :D


Täytyy nyt nauttia täysillä näistä lämpöisistä keleistä, sillä näitä onkin odoteltu! 

4 kommenttia:

  1. Rasse on puettu aina niin ihanasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Puen Rasmusta sillein, että ainakin omaa silmää miellyttää, mutta kuitenkin mukavasti, että vaatteissa on helppo olla ja liikkua. :)

      Poista
  2. Ei hitsit miten söpö pullero :) Harmi kun nuo kelit on nyt vähän jäänyt unholaan. Kuitenkin hyvää matkaa (hyvää kesää myös) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niinhän se on <3 Joo tollanen keli kelpais kyllä. Onneksi ens viikolla pääsee sinne etelän lämpöön.. Kiitos ja hyvää kesää sullekkin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)