lauantai 9. marraskuuta 2013

Lauantai

Tänään heti heräämisen ja aamutoimien jälkeen päätin, että emme jää koko päiväksi kotiin kökkimään, vaan lähdemme kaupungille. Ja niinhän me lähdettiin. Rasmus tosin ehti nukahtaa jo ennen kuin ovesta ulos pääsimme. Otimme siskoni Anna mukaan matkaan. Ensimmäiseksi suuntasimme kahvila Wilhelmiinan konditoriaan aamupalalle.



Anna-täti <3



Vatsat täynnä lähdimme kiertelemään kauppoja. Tarkoituksena ei ollut löytää mitään erityistä, mutta kotiin palattiin muutamien ostosten kanssa. Sain jopa aikaiseksi ostettua pikkusiskoilleni myöhästyneet synttärilahjat ja Rasmuksen isille isänpäivä-lahjan.

Tässä päivän ostoksia :


Polarn o Pyretistä lähti mukaan kaksi bodya Rasmukselle. Olin varma, että jonkin aikaa sitten ilmestyneestä sirkus-mallistosta ei olisi mitään jäljellä, kun lukemieni perusteella ihmiset olivat rynnänneet kauppoihin jo heti samana päivänä, kun vaatteet olivat tulleet. Ilokseni kuitenkin Rasmuksen koossa olisi löytynyt vaikka mitä. Jäin miettimään vielä yhtä bodya ja housuja, mutta en raaskinut niitä tällä kertaa ostaa. Voi olla, että ensi kerralla ne matkaan lähtevät, jos kyseisiä kappaleita on vielä jäljellä. Olen tykännyt paljon tämän merkin vaatteista, koska ne ovat oikeasti mielestäni laadukkaampia kuin monet muut lastenvaatteet. Ovathan ne tietysti melko paljon kalliimpiakin, mutta Rasmus kasvaa sen verran hitaasti, että yhtä kokoa ehtii kumminkin käyttämään useamman kuukauden.





Itselleni ostin ylemmässä kuvassa näkyvän pipon Glitteristä sekä ripsivärin, hoitoaineen ja hiusharjan Kicksistä. Tuo hoitoaine on  ihan ehdoton lempparini, koska se ensinnäkin tuoksuu ihan taivaalliselle ja hoitaa myös hiuksia hyvin. Tangle Teezerin ostin, sillä siitä olen kuullut paljon hyvää ja kyllähän tuo aika hyvältä vaikuttaakin. Ripsiväreistä en ole löytänyt vieläkään mitään ihan superhyvää, joten ostan suurinpiirtein sen, mikä ensimmäisenä käteen sattuu :D Eli jos joku sattuu tietämään jonkun loistavan ripsivärin tällaisille lyhyille ja muutenkin hauraille ripsille, niin saa vinkata ! :)

Shoppailureissun jälkeen Anna tuli vielä kylään ja tein meille ruokaa. Annan lähdettyä Rasmus alkoi päikkäreille ja olin itsekkin sen verran väsynyt, että nukahdin heti perässä. Loppuilta meni leikkiessä ja saimmepa vielä ystäväni Mirkan yökylään. Ei siis yhtään hullumpi päivä :)

4 kommenttia:

  1. Mulla ainakin ehdoton lemppari ripsareista on Lorealin Telescopic, pidentää ripsiä eikä karise :) kivoja ostoksia oot tehnyt ja oikeinkin suloinen tuo pikkumies <3
    -Oona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä taidankin testata sitten seuraavaksi ! Kiitos ! :)

      Poista
  2. musta tuntuu et alat jo nyt päästä jyvälle:) löysin tän itseasias polarnopyret hakusanan kautta ja varmasti jään seurailee. en ite ollut niin vakuuttunu tosta circus mallistosta, parempiakin on ollu, mut bodyt näyttää hyvältä! ja unohtamatta tärkeintä, rasse on mielettömän söpö poikavauva!! teissä on kyllä yhteneviä piirteitä
    ps. ellen utele liikaa, naiselta kun ei saisi kysyä ikää, mutta minkäs ikäinen olet ;-P
    pps. keep up the good work:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Ihana kommentti. :) Et utele ollenkaan liikoja, ikää on 20. Kiva kun jäät seurailee :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)