torstai 7. marraskuuta 2013

Good Day, Bad Day

Eilinen oli tosi mukava päivä. Herättiin aamulla vasta joskus kymmenen aikoihin , mikä onkin nykyään ihan luksusta. Siskoni Satu oli yötä luonamme ja hän mielellään heti aamusta alkoi leikkimäänkin Rasmuksen kanssa. Sillä aikaa minä sainkin siivoilla kaikessa rauhassa.



Jonkin ajan päästä lähdimme viemään Satua kotiinsa ja sen jälkeen ystäväni Jenna tuli käymään. Katsottiin leffaa, syötiin karkkia ja viihdytettiin Rassea vuorotellen. Rasmus kun tykkää kaikenlaisesta hyppyyttämisestä ja se käy kyllä pidemmän päälle voimille. Jenna on meillä melkein joka päivä ja tietää kyllä tasan miten Rasmus pidetään tyytyväisenä, eikä Rasmus tietenkään vierastakkaan Jennaa. Illalla Rasmuksen isi tuli vielä käymään ja nukkumaanmeno venähti tosi myöhäiseksi.



Tänään onkin ollut sitten kaikkea muuta kuin mukava päivä. Herääminen tapahtui jo kuuden aikoihin ja aamupuurot tuli pojalla ylös ja kaikki paikat tietenkin ihan sotkussa siitä. Silmät ristissä yritin siivoilla samalla kun Rasse kitisi. Sen jälkeen lähdettiin kiireellä hoitamaan asioita ja juuri kun olimme ovensuussa menossa, Rasmuksen fysioterapeutti soitti ovikelloa. Olin unohtanut, että olimme vaihtaneet iltapäivän käynnin aamuksi. Siinä sitten sovimme uuden ajan, koska olimme melkein myöhässä jo toisesta tapaamisesta.



Kitinää on riittänyt koko päivän. Sylissä ei viihdytä, lattialla ei viihdytä, kaikki ruoka on pahaa ja nälkä kuitenkin olisi. Rasmuksen hengityskin on ollut viime viikkoina vähän ahtaalla ja siihen on aloitettu avaavat lääkkeet. Hampaitakin taitaa olla tulossa lisää. Ei ole pienen pojan olo varmastikkaan mikään kovin hyvä tällä hetkellä ja koitankin parhaani mukaan sitä helpottaa.




Mutta huomenna on uusi päivä, toivottavasti vähän parempi. :)
Kuvat eiliseltä, niistä kiitos Jennalle <3






2 kommenttia:

  1. sairaan suloinen poika tämä Rasmus! :D ihan kun jostain pään särky mainoksesta, missä hää pitelee tota päätään, awww. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt kun sanoit tosta kuvasta, niin kyllä tuo sellasesta mainoksesta menis :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)