perjantai 22. toukokuuta 2015

Espanjan ostokset

Vihdoin ja viimein sain kuvattua Espanjan ostokset. Nyt kuvia selaillessa muistin ainakin muutaman jutun, mitä ei tullut kuvattua, mutta kyllä ne varmasti jossain vaiheessa täällä blogin puolella tulee näkymään. Paljon tuli ostettua kesävaatteita ja oikeastaan nimenomaan vain kesävaatteita. Siksipä näitä ei ole vielä paljon tullut pidettyä päällä. Täytyy toivoa, että pian Suomeen saapuisi shortsikelit!

Minulle:








Rasmukselle:





Ajattelin reissuun lähtiessä, että ostan Rasmukselle seuraavassa koossa mahdollisimman paljon vaatetta, ne kun ovat siellä niin paljon halvempia kumminkin. No, mieleisiä vaatteita ei sitten mitenkään hurjasti ollutkaan, joten Rasselle ei tullut niin paljon osteltua. Mutta tällaisia ostoksia tuli siis Espanjassa tehtyä. Mitäs pidätte? Tykkäättekö tekin shoppailla enemmän ulkomailla kuin kotosuomessa? :) 

4 kommenttia:

  1. Voi että mä oon niin iloinen, että löysin teidän blogin taas! Lueskelin tätä puhelimella ja puhelin kävi huollossa ja siinä samalla meni kirjamerkeissä tämä.

    Mutta tänään mä muistin, että Rassen nimellä voisin etsiä blogia. Miten ihana tänne oli pitkän tauon jälkeen palata. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti! Kiva kuulla ja tervetuloa takaisin <3

      Poista
  2. Toivottavasti kyllästyt tohon värikkääseen kaapuun (toisiks ylin kuva; vasemmanpuoleinen) ja tohon harmaameleerattuun pitsitoppiin. Varaan ne itselleni paluulahjaksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha katsellaas :D voi olla,etten ihan vielä siinä vaiheessa oo kyllästynyt :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)