tiistai 5. toukokuuta 2015

Espanjan reissu

Moikka moi!

Eilen tosiaan palailtiin meidän viikon kestäneeltä Espanjan reissulta. Oli ihanaa ja lämpöä riitti. Meidän lähtö meinasi peruuntua kokonaan, sillä justiinsa kaksi päivää ennen lähtöä jouduttiin mennä päivystykseen (jossa jonotettiin 8 tuntia!!!) ja siellä Rasmuksella todettiinkin keuhkokuume. Lääkäri oli sitä mieltä, että jos itse uskallan, eikä Rasmuksen vointi huonone yhtään, voi reissuun silti lähteä. Antibiootit aloitettiin samantien ja avaavia lääkkeitä annettiin paljon enemmän kuin normaalisti. Niin Rasmuksen vointi kohenikin jo melko paljon ennen lähtöä. Rohina silti kuului hengittäessä ja vähän kieltämättä jännitin, olisiko virhe lähteä, mutta onneksi lähdettiin! Selvitin lääkäriasioita Espanjan puolella varuulta ennen lähtöä. Olisi harmittanut jäädä Suomeen, sillä pari päivää reissussa ollessa, Rasmus oli jo terve. Ei rohissut hengitys, pikkuisen vaan yskitti enää.




Matkassa meitä oli minun ja Rasmuksen lisäksi avomieheni ja hänen perheensä. Meille oli vuokrattu iso villa, joka oli oikein hyvä. Oli oma uima-allas ja kaikki. En tosin itse uskaltautunut veteen lainkaan, sillä se oli vielä kylmää. Villa oli vuoren rinteessä ja monen monta kilometriä tuli käveltyä ylämäkeä reissun aikana. Kunnon kuntokuuri siis meikäläiselle :D.





Matkalla tuli nautittua auringosta, vaikkei sitä tuon taaperon kanssa matkatessa oikein ottamalla voi ottaa. Oli se vain ihanaa, ettei takkia tarvinnut lainkaan, kun illallakin päälle riitti vain pitkähihainen paita. Shoppailtiin oikein urakalla ja ostoksia voisinkin näyttää erillisessä postauksessa. Käytiin myös kivassa eläintarhassa, josta myös ajattelin kirjoittaa erillisen postauksen. Kuvia tuli meinaan otettua ihan kiitettävästi.







Vaikka meillä olikin ihana loma, oli kotiin ihana palata. Nyt olenkin eilisestä asti pessyt pyykkiä ja monta koneellista vielä jäljellä. Aika rytinällä tuleekin tämä arkeen paluu, sillä huomenna Rasmus nukutetaan ensimmäistä kertaa koskaan munuaisten magneettikuvausta varten. Jännittää niin kovin koko juttu, mutta eiköhän se hyvin mene. Sen lisäksi tälle viikolle on vielä fyssaria ja näönkäytönohjaajaa ja pian pitäisikin alkaa pakkailemaan, sillä toukokuun lopussa meillä koittaa muutto!

8 kommenttia:

  1. Hei!
    Ihan sattumoisin osuin silmäilemään blogiasi ja silmiini osui kohta missä sanoit että sinulle tulee huono olo katsoessasi lapsen keinumista. Tuli mieleeni että onkohan se jotain asentohuimauksen oiretta? Fysioterapeutilta saa siihen helpot asento-hoito-ohjeet, hän tekee kävelytestin ja antaa ohjeet kotijumpasta, se on vain säännöllistä kääntymistä sängyssä säännöllisesti. Jos kiinnostaa niin lue hyvälaatuinen asentohuimaus. Voit päästä vielä vaikka itsekin keinumaan. :) Hyvää kesää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun kommentoit! Kävin heti lukemassa tuosta ja hämmästyttävää kyllä, siellä luki myös muita kohtia, mitkä pitävät paikkaansa kohdallani. En koskaan ole tajunnut edes ajatella, että se olisi jokin "vika". Nyt täytyykin perehtyä asiaan tarkemmin :).

      Poista
    2. Niin ja hyvää kesää sinnekin! :)

      Poista
  2. oi, ihania kuvia :) OLi varmasti ihana reissu vaikka kotiinkin on aina ihana palata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli ihana reissu, mutta onhan se koti aina koti :).

      Poista
  3. Ah tuo lämpö! Mekin ollaan menossa kahen viikon päästä peräti kaheksi viikoksi malagaan ! Jännittää miten reissaaminen sujuu 3kuisen pikkusen kanssa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpöä siellä riittää! Me oltiin aika lähellä Malagaa. Ihanaa, kun tekin pääsette reissuun! Ite oisin ihan valmis lähtee uudestaan parin viikon päästä :). Eiköhän teidän reissu mee hyvin. Meillä oli tuolla reissussa mukana myös yksi 4 kuukauden ikäinen vauva ja hyvin meni senkin osalta. Oikein ihanaa lomaa teille jo etukäteen! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)