keskiviikko 13. toukokuuta 2015

11 faktaa ja vastausta

Sain Emilialta 11 faktaa ja vastausta-haasteen, joten tässä se tulee :).


1. Itken superhelposti. Itken ilosta, surusta tai ihan vaikka vain ärsytyksestä. Olenkin aina ollut oikea itkupilli. Telkkarissa näkyvä synnytys on varma tapa saada minut itkemään. Saatan myös itkeä ihan vain kuullessani jonkun saaneen lapsen. Tämä syntymästä johtuva itku on kuitenkin alkanut vasta Rasmuksen syntymän jälkeen.

2. Vielä muutama vuosi taaksepäin sekoitin aina puhuttaessa Marilyn Monroen ja Marilyn Mansonin. Samoin kuin kermaviilin ja maitorahkan. Tosissaan aina piti miettiä et kumpis olikaan kumpi.

3. En todellakaan ole mikään siivoushullu, mutta joistain asioista olen hyvin tarkka. Tarkistan esimerkiksi astianpesukoneesta tulleet astiat huolella, ettei niihin ole jäänyt mitään likaa. Rasmuksen tuttipullot on kuitenkin asia, joiden puhtaudesta olen kaikista tarkoin. Mieheni ja äitini ovat kutsuneet minua neuroottiseksi tämän takia.

4. Käytän Rasmuksen vaatteisiin paljon enemmän rahaa kuin omiini. Jos kuitenkin satun itselleni ostamaan jonkin kalliimman jutun, alan helposti potemaan ostosmorkkista. Rasmuksen tavaroiden kohdalla näin ei käy.

5. Vihaan nettikaupoista ostettujen vaatteiden palautusta. En oikeastaan koskaan palauttelekaan vaatteita, jotka eivät sovi minulle, vaan annan ne esimerkiksi siskoilleni. En jaksa sitä postittamista.

6. Kotona ollessa meillä on aika usein telkkari päällä ja kanavana MTV. Sieltä tulevat ohjelmat osaankin aikalailla ulkoa, koska noh, uusintoja uusintojen perään. Esimerkiksi teen mom-ohjelmasta tiedän kaiken. Oikeasti teen mom on yksi lemppariohjelmistanikin :D.

7. Pelkään ihmisen ja eläimen sekoituksia. Näillä tarkoitan esimerkiksi leffoissa nähtyjä yliluonnollisia hahmoja. Muutenkaan en juuri pysty katsomaan leffoja, jotka ovat yliluonnollisia. Se jollakin tavalla pelottaa.

8. Jos en tiedä jotain, minun on  googletettava. En osaa vain ajatella asioista, etten tiedä. Useinmiten nämä googlettamani asiat ovat aika turhia (kuten miten vanhaksi alligaattorit elävät jne), mutta saan tietynlaisen mielenrauhan, kun olen selvittänyt asian. Kaverini ovatkin sanoneet, että tiedän mitä ihmeellisimpiä asioita ja tämä johtuu juurikin tästä jatkuvasta googlettelusta.

9. Taidan olla syntynyt väärälle aikakaudelle. En ymmärrä minkään elektroniikan päälle yhtään. Se harmittaa, mutten vain opi. Ystäväni ovat neuvoneet eräänkin kerran minua tietokoneen ja kameran kanssa, mutta kahdessa päivässä kaikki opittu unohtuu.

10. Välillä mietin lottovoittoa. Suunnittelen oikein mitä ostan niillä miljoonilla, mitä voitan. Ahdistun suorastaan jo siitä kaikesta rahamäärästä, kunnes palaan maan pinnalle ja tajuan, ettei sitä rahaa tosiaan ole.

11. Olen ollut oikein supersosiaalinen ihminen. Nyt kuitenkin, kun olen viettänyt pitkään päiväni Rasmuksen kanssa kotona, on sosiaalisuuteni kärsinyt. Välillä oikein hämmästelen, kuinka minusta on tullut epäsosiaalisempi ja hiljaisempi. Tästä pitää opetella pois!



1. Jos saisit valita vain yhden meikkituotteen mitä saisit käyttää, mikä se olisi?

- Tätä jouduin miettimään aika pitkään. Valitsen kuitenkin ripsivärin.

2. Facebook vai Instagram?

- Instagram ehdottomasti

3. Mitä suunnitelmia sinulla on tulevaa kesää varten?

-Suunnitelmana on viettää ihana kesä. Nähdä mahdollisimman paljon ystäviä ja nauttia hyvistä keleistä. Vähän ollaan myös puhuttu, että miehen kesäloman aikana käytäisiin esimerkiksi Tallinnassa parin päivän lomalla. Saas nähdä.

4. Mihin maahan haluaisit matkustaa?

- Haluaisin matkustaa moneenkin maahan, mutta Malediiveille olisi ihana mennä kunnon rantalomalle. Ehkä sitten joskus, kun Rasmus on isompi.

5. Missä asioissa pihistät ja missä panostat, esim. tavaroissa?

-Omista tavaroista en oikein panosta kunnolla mihinkään. Elän siten, että voin aina ostaa esimerkiksi hyvää ja laadukasta ruokaa. Siihen kai sitten panostan.

6. Mikä on mielestäsi paras piirre ulkonäössäsi?

- Hiukset varmaankin.

7. Entä luonteessasi?

-Ehkä sellainen perus iloisuus

8. Lukevatko sukulaisesi blogiasi?

-Jotkut,jotka tästä blogista tietävät, lukevat kyllä.

9. Mitä vaatekappaletta et ikinä suostuisi pukemaan päällesi?

-Mietin tätä myös aika kauan, enkä nyt osaa sanoa tässä,että olisi sellaista vaatekappaletta, mitä en ikinä pukisi päälleni. Tällä hetkellä en pukeutuisi kuitenkaan ainakaan napapaitaan tai shortseihin, joista vilkkuu puoli peppua.

10. Paras lapsuudenmuisto?

-Lapsuudestani en ihan hirveästi muista. Yksi hyvä muisto on kuitenkin se, kun siskoni kanssa kevät-,syys- ja kesälomilla käytiin mummolassa Espoossa. Mummon ja papan kanssa mentiin aina ihastelemaan eläinkauppaan pikku jyrsijöitä ja muita eläimiä. Kerran siellä käydessä pitkän kinuamisen, sekä sadan lupauksen jälkeen, saimme 2 gerbiiliä kotiin vietäväksi. Olin maailman onnellisin ja niin oli siskonikin.

11. Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?

-En ihan hirveästi ole suunnitellut tulevaisuutta, ainakaan noin pitkälle. Näen kuitenkin itseni koulussa tai työelämässä ja luultavasti asun tämän perheeni kanssa kodissa, johon tämän kuun lopussa olemme muuttamassa.


En nyt haasta ketään, koska tämä haaste näyttää aikalailla kaikilla jo kiertäneen. Onko jollakin jotain samoja tapoja kuin minulla tai muita yhtäläisyyksiä? Olisi kiva tietää! :)

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)