torstai 16. huhtikuuta 2015

Sairaalareissua ja muita kuulumisia

Tiistaina meillä oli sairaalareissu Helsingin lastenklinikalle. Rasmuksella oli siellä sydämen ultra ja koska kyseessä oli vain tuo yksi juttu, ajattelin, ettei yöksi Helsinkiin jäädä. No niin me tiistai-aamuna kuuden aikaan istuttiin jo taksin kyydissä kohti Helsinkiä. Ilmottautuminen oli puoli kymmeneltä. Hyvin ehdittiin, kun pidettiin vain yksi pysähdys. Yleensä aina pysähdytään sen kerran, kun kolmen tunnin ajomatka on kuitenkin taaperon kanssa aika pitkä. Menomatka meni hyvin. Rasmus jaksoi hienosti melkein perille asti. Viimeinen puolituntinen oli vähän kitinää, mutta Rasmuksen Satu-kummi oli mukana ja viihdyttikin poikaa takapenkillä. Perille päästyä ensimmäisenä riennettiin verikokeisiin, jonka jälkeen alkoi itse ultra. Rasmukselle annettiin tälläkin kertaa rauhoittavaa lääkitystä. Hän kun ei millään haluaisi pysyä paikallaan sitä puolta tuntia, mitä se sydämen ultraus kestää. Lääkkeen vaikutuksen takia Rasmus vain makoili tyynen rauhallisesti paikallaan ja sydän saatiin hienosti kuvattua. Ja mikä parasta, sydämen tila ei ollut huonontunut yhtään sitten viime kuvauksesta! Olen niin onnellinen, että tilanne ei ole mennyt huonommaksi. Nyt voidaan reilun viikon päästä lähteä rauhallisin mielin Espanjan reissullekkin!



Takaisin tullessa matka meni vieläkin helpommin. Varmaan lääkkeellä oli jotain osuutta asiaan. Rasmus nimittäin nukkui ihan lähes koko matkan. On se vain hyvä, että Rasmus viihtyy muutenkin hyvin autossa, sillä meillä noita pakollisia reissuja on ja tulee olemaan tulevaisuudessakin. Rasse on kyllä ihanan reipas pikkupoika, joka jaksaa hienosti sairaalareissut ja kaikki "kidutukset" siellä. Onhan Rasmus paljon joutunut sairaalassa ja eri tutkimuksissa olemaan, ihan koko elämänsä ajan.


Raskaan reissun jälkeen halusin, että muutama päivä ollaan vain kotona, ihan ilman mitään ylimääräistä sähellystä. Eilinen menikin omalta osaltani siivoillessa. En voi uskoa, miten hirveä kaaos täällä olikaan! Rasmus on sitten taas saanut rauhassa leikkiä omilla leluillaan. Eilen saatiin vielä äidin Nöpö-koira muutamaksi päiväksi hoitoon ja se jos mikä on Rassesta hauskaa! Koko tämän päivän Rasmus on kiirehtinyt Nöpön perässä. Nöpö ei kyllä saa hetken rauhaa :D.

Sellaisia terveisiä täältä tällä kertaa. Miten teidän viikko on mennyt? :)





4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)