keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Rassen päivän asu nro 2

Ensimmäisestä Rassen päivän asu-postauksesta onkin aikaa jo yli kuukausi. Joku ehtikin jo kyselemään, koska uutta tälläistä postausta olisi tulossa, joten päätin tarttua tuumasta toimeen. Rasmuksella on tässä kuukauden aikana ollut vaikka mitä ihania asuja (ainakin omasta mielestäni), mutta ei vain ole tullut otettua kunnon kuvia niistä. Yritän nyt muistaa kuvata niitä vähän useammin :).






Body - H&M
housut - Mini Rodini
pipo - Mini Rodini
lapaset - Name It
takki - Lindex
kengät - Zara

Osa näistä kuvista onkin jo aiemmin näkynyt blogissa, mutta laitetaan nyt uudestaan, kun näissä kuvissa hyvin tuo asu näkyy. Tälläisiä asuja Rasmuksella on monesti päällään, jos ollaan päivä kotona ja ehkä piipahdetaan kaupassa. Mukavaa, mutta kivannäköistä! :) 

Mitäs piditte tästä asusta? :)

4 kommenttia:

  1. Takki ja pipo ovat ihania<3 Housut ja kengät myös mutta tuon takinseurana nuo housut tekevät rasmuksen jaloista kapean luisevat. Muuten tykkään kovasti nuo housut ovat ihanat kyllä bodykuvissa :) Ja kengät ihanan pirteän väriset, minkä kokoinen jalka rasmuksella on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo, Rasmus on hoikka poika ja etenkin jalat, joissa ei oo sitten mitään muuta kun luuta ja nahkaa. Niin ja Rasmuksen kengännumero on sellainen 20-21. :)

      Poista
  2. Söpöjä outfittejä ♡_♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)