sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Pikkusiskon Rippijuhlat

Tänään oltiin juhlimassa pikkusiskoni Alisan rippijuhlia. Hän on minun toisiksi nuorin pikkusiskoni, meitä sisaruksia kun on kaiken kaikkiaan viisi. Hullua, miten aika meneekään nopeasti! Vastahan Alisa oli ihan pikkuinen napero ja nyt on hänenkin rippijuhlansa juhlittu.




Juhlat olivat ihanat, ruoka hyvää ja Rasmuskin oli koko pirskeiden ajan tyytyväinen. Paremmin ei siis olisi voinutkaan mennä. Monesti juhlat ja muut paikat missä on paljon ihmisiä, saa Rasmuksen hermostumaan, sillä se hälinä käy turhan raskaaksi. Se on melko yleistä näkövammaisille vauvoille/taaperoille.





Lahjaa mietin pitkään ja pyörin kaupungille mietiskellen, mitä Alisalle ostaisi. En itse halunnut antaa rahaa tai lahjakorttia, sillä niitä yleensä tulee lahjaksi muutenkin aika paljon, ihan niinkuin tälläkin kertaa. Päädyin lopulta ostamaan Alisalle nahkatakin. Ei ehkä se perinteisin lahja, mutta kyllä tyttö ainakin vaikutti tykkäävän siitä. :)






Ihana oli olla taas juhlissa, nähdä sukulaisia ja juhlistaa Alisaa. Ensi vuonna olisi vielä Annan juhlat ja sitten onkin koko meidän sisaruskatraan rippijuhlat juhlittu!





8 kommenttia:

  1. Nam noi ruokakuvat........ :D

    VastaaPoista
  2. Mistä noi maximekot on ostettu ja onko lähiaikoina vai ei?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo turkoosi on nellyltä tilattu iha parin kuukauden sisällä ja beigen värinen on sitten hm:ltä vuos sitten, mutta sitä näin siellä myytävänä vielä ainaki aiemmin tänä kesänä. :)

      Poista
  3. Oi aivan ihana postaus taas! :) Älyttömän kivoja kuvia ja houkuttelevia ruokia.. namnam ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Nuo ruoat oli kyllä ihania, kelpais hyvin nytkin. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)