sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Home Sweet Home

Aiemmin esittelin kodistamme jo Rasmuksen huoneen ja nyt onkin vuorossa olkkari ja makuuhuone. Keittiötä tuntui turhalta sen suuremmin edes kuvailla, koska siellä ei tosiaan ole mitään nähtävää, vain kaappeja ja kodinkoneita. Ruokapöytäkin sijaitsee olohuoneen puolella. Yksi kiva juttu keittiössä kuitenkin oli, josta otinkin kuvan. En kokenut myöskään tarpeelliseksi kuvata kylppäriäkään, sillä suoraan sanoen se on ruma huone. Antaa kuitenkin kuvien puhua puolestaan. :)







Olohuoneesta tykkään tosi paljon. Jos voisin, vaihtaisin lattian samantien, mutta kyllä tuokin kelpaa. Tällä hetkellä mietin vain, että pitäisikö ostaa uusi matto, verhoissa olevan harmaan sävyinen karvamatto. Tai sitten ihan vain valkoinen karvamatto. Ei tuo mustakaan mielestäni pahalta näytä, mutta täytyy vähän mietiskellä asiaa. Ne, kun eivät kuitenkaan mitään ilmaisia ole ja tämän hetkinen matto on ainakin todella helppo pitää puhtaana.




Makuuhuone on lähes tismalleen samanlainen kuin edellisessä asunnossamme, tapettia myöten. Tähän huoneeseen olen myös tyytyväinen. Joitain uusia koristetyynyjä voisin tosin hommata. Ja siinä vaiheessa, kun Rasmus siirtyy omaan huoneeseensa nukkumaan, ajattelin ostaa jonkin senkin tai vastaavan, jonka päälle saisi ihania kynttilöitä ja sen sellaisia koristeeksi. Tällä hetkellä huoneeseen ei mitään ylimääräistä mahtuisikaan. Kaikenkaikkiaan kotimme näyttää juuri meidän kodilta ja täällä viihdymme oikein loistavasti! :)

4 kommenttia:

  1. Ihana toi olkkarin iso jalkalamppu telkkarin vieressä. Mistä oot hankkinut??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kodin terrasta ellen ihan väärin muista :)

      Poista
  2. Ihana sisustus! ja aika veikee idea toi coca-cola kori :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)