perjantai 25. heinäkuuta 2014

Ihana ihana kesä!

Huh hellettä! Me ollaan viimeisenä parina päivänä vietetty paljon aikaa rannalla. Rasmus on molempina päivinä päässyt järveen uiskentelemaan ja siitähän se tykkää! Itsekin heitin tänään talviturkin, viimeksi sen olen tehnyt varmaan kymmenen vuotta sitten. En tykkää yhtään kylmästä, mutta tällä hetkellä ei järvivettä voi edes kylmäksi enää sanoa. Vedessä pulahtaminen on ihan parasta näillä helteillä.







Aiemmin olen stressannut Rasmuksen kanssa auringossa oloa, nestehukkaa ja sen semmoista. Viime päivinä hän on kuitenkin juonut paljon vettä ja pillimehuja, niin ei ole tarvinnut olla huolissaan. Sen lisäksi Rasmus on tosiaan päässyt järveen vilvoittelemaan, niin ei varmasti ole niin tukala olo ollut. Vielä jokin aika sitten vesi tuntui niin kylmältä etten viitsinyt Rasmusta sinne edes päästää. Toivottavasti nämä kelit jatkuisivat vielä pitkään, sillä nyt me vasta tosissaan päästiin rannalla olemisen makuun!





Ainut miinuspuoli näissä helteissä on tämä hiostavuus. Meidän koti on kuin pätsi nykyään, autosta puhumattakaan. Ei ihan hirveästi ole sillä edes viitsinyt kulkea mihinkään, sillä se on kuin saunassa istuisi. Mutta pitää nyt nauttia vielä kun voidaan! Kyllä sitä sadetta ja kylmyyttä tulee vielä olemaan ihan riittämiin..


2 kommenttia:

  1. ihania kesäkuvia! Rassella on kyllä kauniin väriset silmät! löysin sun blogin kun olit kideblogeissa kommentoinut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)