torstai 19. maaliskuuta 2015

Rasmuksen välikausivaatteet

Myönnetään heti alkuun, että kukaan lapsi ei näin paljoa yhdelle kaudelle ulkovaatetta tarvitsisi, mutta tulipahan nyt ostettua kumminkin. Halusin Rasmukselle sekä haalarin, että takki ja housut-setin. No nytpähän on ainakin vaatetta mistä valita, kun pihalle lähtee.

pipot - Mini Rodini

vasen pipo - Lindex, oikealla olevat - Polarn O Pyret

alarivin kahdet vasemmalta - Zara, muut - h&m
haalari ja windfleece - Polarn O Pyret

kuoritakit - Polarn O Pyret

kuorihousut - Polarn O Pyret

takit - Lindex
Viime syksyksi ostettu haalari sopii vielä Rasmukselle oikein hyvin. Tykkään kuitenkin siitä, ettei aina tarvitse laittaa samoja vaatteita päälle, oli sitten kyse sisä- tai ulkovaatteista. Siksipä päätin jo hyvissä ajoin hommata myös toiset ulkovaatteet. Takki ja housut ovat kätevät siinä mielessä, että takin saa liian lämpösessä otettua helposti pois. Ihan käsittämättömän kalliiksi ostokset eivät tulleet, sillä molemmat takki ja housut-setit,sekä windfleecen ostin käytettynä. Mistään niistä ei kyllä sen suuremmin käytön jälkiä näy. Toinen "kaupunkitakki" on myös viime syksyltä, sekä osa kengistä, pipoista ja hanskoista. Nyt onkin hyvät ulkoilukamppeet pienellä miehellä!





Siinä vielä muutama kuva vaatteista käytössä. Mikä on teidän lemppari merkki lasten ulkovaatteissa? Vai onko merkillä mitään väliä? Meillä on oikeastaan käytetty aika paljon vain popia välikausivaatteissa ja tykätty on! 

6 kommenttia:

  1. Tyylikkäin poika! <3 on merkillä väliä, kaiken ei tarvii olla mutta onhan laadukkaat vaatteet nyt ihan parasta antia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 oon samaa mieltä. Laatu on tärkeetä erityisesti ulkokamppeissa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)