maanantai 16. maaliskuuta 2015

Keväisiä kuulumisia

Moikka!

Mikä ihana auringonpaiste tuolla pihalla on tälläkin hetkellä! En voi edes sanoin kuvailla, miten rakastan aurinkoa ja kevättä. Pitkän pimeyden ja harmauden jälkeen auringonpaiste on parasta mitä voi olla. Tosiaan, ei ole taas hetkeen tullut kirjoiteltua. Ei vain ole tullut oltua koneen ääressä ollenkaan. Nyt sitten ajattelin vähän päivitellä meidän kuulumisia.


Meillä on ollut tosi mukavia päiviä viime aikoina. On tullut hoidettua tärkeitä asioita, shoppailtua, kyläiltyä ja vaikka mitä muuta kivaa. Välikausivaatteet on nyt hommattu ja niistä voisinkin seuraavaksi tehdä postauksen. Ihanaa olla suht ajoissa asian kanssa, eikä sitten kiireellä ostella kevyempää vaatetta, kun toppapuvussa paahtuu. Tosin viime syksynä ostettu välikausihaalari mahtuu Rasmukselle vielä oikein hyvin, joten ei meillä sen suhteen niin hätä edes olisi ollut. Mutta niistä sitten ensi postauksessa lisää.



Niinkuin aiemmin sanoin, on tullut hoidettua asioita. Miehen tänne muuton myötä on pitänyt täyttää jos sun vaikka minkälaista paperia ja nyt kun ne on hoidettu, ei tarvii siitäkään stressailla enää. Asioiden hoitamisen lisäksi on ollut Rasmuksen sairaalareissuja. Vähän aikaa sitten käytiin sairaalassa testailemassa josko se kasvuhormoni sopisi Rasselle. Toivotaan että sopii, niin luultavasti ruokahalukin paranisi sen myötä. Tulokset tulee vasta tämän kuun lopussa, joten ei auta kuin odotella. Sen lisäksi on ollut munuaisten ultraa ja sen sellaista. Ensimmäinen kerta koskaan, kun Rasmus antoi tutkimuksen tehdä ilman sen kummempaa huutoa. Minun reipas poika <3.

Kaiken kaikkiaan meille kuuluu siis oikein hyvää, tälläistä perusarkea niinkuin aina. Mitä teille kuuluu? Onko postausehdotuksia? Välikausivaatteista tulossa juttua, sekä meidän päivä-postausta tulossa ainaskin :).

4 kommenttia:

  1. Ei vitsi multa on tainnu jäädä jotain lukematta nimittäin menny ihan ohi että seurustelet :o Ihanas, onnea yhteenmuutosta!:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan hirveesti ookkaan täällä blogissa siitä puhunut. Kiitos paljon! <3

      Poista
  2. Rasmus on niin herttanen :D<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)