tiistai 17. maaliskuuta 2015

Meidän Päivä

7.00 Rasmus herää itkemään. Olen itse vielä aivan poikki ja toivon, että voitaisiin nukkua vielä edes hetki. Käyn antamassa Rasselle tutin ja laittamassa hänelle Mozartia (Rassen lempparimusiikkia) soimaan. Niin poitsu nukahtaakin vielä uudestaan.

9.00 Aika nousta ylös. Alan keittelemään aamupuuroa ja Rasmus leikkii sillä aikaa.




10.00 Rasmuksen aamupesujen ja vaatteiden vaihdon aika. Tämän jälkeen Rasmus pääsee leikkimään ja itse hoidan omat aamujutut alta pois.

11.00 Rasselle maitopullo, jonka jälkeen aletaan pukemaan ulkovaatteita ja lähdetään ihanaan auringonpaisteeseen. Mennään lähipuistoon vähän keinumaan, jonka jälkeen matka jatkuu kauppaan.



13.00 Tullaan sisälle. Rasmus on nukahtanut rattaisiin, joten riisun hänet ja siirrän sänkyyn jatkamaan päikkäreitä. Alan itse ruoan laittoon. Tänään onkin vuorossa nakkikeittoa. Syön kaikessa rauhassa, jonka jälkeen alan siivoamaan pommin jäljiltä olevaa olohuonetta. Soitan myös ystävälleni ja siinä se aika kuluukin rupatellessa.




14.30 Rasmus herää ja saa myös lounaaksi nakkikeittoa. Keitot on meidän lemppareita ihan senkin takia, että Rasse voi syödä samaa ruokaa kuin muut. Maitoallergian takia monesti näin ei ole. Syömisen jälkeen vaihdetaan vaippaa ja Rasmus menee huoneeseensa leikkimään. Minä alan tekemään postausta meidän kuulumisista ja käyn nopeasti heittämässä koneeseen pyykit ja laitan koneen pyörimään.



16.00 Mies tulee töistä ja vaihdetaan siinä päivän kuulumisia. Leikitään Rasmuksen kanssa ja Rasse näyttääkin ihan uuden taidon. Hän nousee lattialla ilman tukea seisomaan! Vihdoinkin! Sohvalla ja sängyssä tuota on tapahtunut jo jokin aika sitten, mutta lattialla se on aina pelottanut Rassea.

17.30 Välipala-aika. Rasse saa välipalaksi jogurttia ja leipää, sekä maitopullon. Sen jälkeen hän pääsee taas touhuilemaan omia juttujaan. Ja päivän ensimmäinen kunnon uhmiskohtauskin tulee. Tällä kertaa selvitään sylillä ja tutilla. Välillä siihen kun ei auta mikään.



19.00 Laitan pyykkiä kuivumaan ja käyn Rasmuksen vaatekaappia vähän läpi. Pienet vaatteet siirrän laatikkoon, joka menee varastoon. Paremmalla ajalla täytyykin katsoa, että mitä säästää, mitä myy ja mitä antaa pois.



20.30 Rasmus saa iltapuuron, jonka jälkeen hän tulee vielä hetkeksi hengailemaan meidän kanssa sohvalle.


21.00 Rasmus lähtee iltapesujen kautta yöunille ja meidän ilta jatkuu telkkaria katsellen. Minulla alkaa kuume nousta ja olo onkin kuin jyrän alle jääneellä. Muutaman päivän kurkkukivusta seurasikin ihan kuumetta. Otan särkylääkettä ja makoilen sohvalla, kunnes vähän ajan päästä siirryn sänkyyn nukkumaan. Tästä voisinkin jatkaa miten käsittämättömän huonosti Rasmus nukkui yön! Puolen tunnin välein kuului itkua ja hermoamista. Tiedä sitten mikä oli, mutta tänään Rasmus on taas ollut ihan oma itsensä. Itsellä vain voimat on aivan loppu, kun kipeänä joutui heräilemään monen monta kertaa yöllä.

Sellainen oli meidän eilinen päivä! :)

6 kommenttia:

  1. Tällänen oli tosi kiva postaus. Oli tosi selkee kun oli kellonajat! Tälläsiä postauksia voisit tehä enemmän =)

    VastaaPoista
  2. Toi taulu olkkarissa on supersuloinen mistä oot tuollaisen hankkinut Rasmuksesta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos! Sain sen mun äidiltä lahjaks. Se on tilattu eirikuvilta. Nykyään ainakin se sivu ohjaa ifolorin sivuille eli sieltä siis :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)