lauantai 21. kesäkuuta 2014

Miniloma Helsingissä








Ehdittiin muutama päivä olla kotona, kunnes tuli taas aika lähteä reissuun. Lähdimme pariksi päiväksi Helsinkiin. Lomasta se ei kyllä ihan mennyt, sillä meidän piti käydä Rasmuksen kanssa lastenklinikalla. Oikeastaan sen takia me lähdettiinkin, mutta ajateltiin tehdä siitä vähän mukavempi yöpymällä hotellissa ja shoppailemalla. Mukana minun ja Rasmuksen lisäksi oli ystäväni Mirka.
Sairaalassa Rasmukselle tehtiin taas kaikennäköisiä kokeita. Mitään ihan hirveän huolestuttavaa ei löytynyt, mutta jotain kumminkin. Nyt ei kuitenkaan auta kuin odottaa ja aika sitten näyttää pitääkö todella olla huolissaan vai ei. Turha sitä on vielä stressata, vaikken voi väittää etteikö asiat mielessäni olisi pyörinyt nyt nämä pari päivää. Hienosti Rasmus selvisi kuitenkin kaikista piikeistä ja muista päivän koettelemuksista, enkä ylpeämpi pienestä miehestä voisikaan olla. Säälittäähän se katsoa, kun toista "kiusataan", mutta Rasmuksen parhaaksihan niitä tehdään. 

Sairaalan jälkeen lähdettiin etsimään hyvää ruokapaikkaa ja syömisen jälkeen shoppailtiin hieman. Oli kiva pitkästä aikaa käydä ihan Helsingin keskustassa, kun yleensä sielläpäin ollessa käydään vain jossain ostoskeskuksissa. Hotellimme sijaitsi ihan keskustan tuntumassa ja oli muutenkin ihan loistava paikka. :)

Illalla Rasmus alkoi sitten rohisemaan tosi paljon ja kuume nousi 38 asteeseen. Onneksi olin varautunut särkylääkkeillä ja sillä kuumemittarilla, joita molempia tuli käytettyä. Rasmus oli tosi väsynyt, eikä jaksanut oikeastaan muuta kuin itkeä. Yöunetkin menivät siinä, kun pojalla oli niin huono olo. Onneksi kuume lähti laskuun melko pian ja seuraavana päivänä sain takaisin pirteämmän ja iloisemman pikkuisen.

Kotiin saavuttiin tänään ja Rasmus pääsi samantien hengittelemään höyryä kylppäriin ja nyt hän nukkuukin jo rauhallisesti yöuniaan. Reissu oli kuitenkin ihan mukava ja Mirkan kanssa mietittiinkin, että aivan hyvin voitaisiin lähteä uudelleen, ihan vain huvikseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)