lauantai 28. kesäkuuta 2014

Viimeaikaisia ostoksia

En olekaan hetkeen esitellyt oikein mitään, mitä on tullut osteltua. Kreetan, Helsingin ja eiliset alennusmyyntien ostokset ovat kaikki jääneet näyttämättä, joten tässä ne nyt tulee kaikki samassa.

Rasmukselle:


Zara n.23e
Kreetalta ostin Rasmukselle nämä söpöt farkut. Housut ovat niin pehmeät, että tuskin tuntuvat päällä yhtään sen pahemmalta kuin perus leggingsitkään. Rasmuksen vaatteissa keskitynkin aina eniten siihen, että ne eivät ahistaisi tai vaikeuttaisi hänen liikkumistaan. Tietysti välillä pojalla on päällään myös vähän niin sanotusti siistimpiä vaatteita, jotka eivät välttämättä olekaan sitten ihan maailman mukavimmat. Eipähän hän kuitenkaan ole vielä kertaakaan vaikuttanut siltä, että vaatteet ahistaisi. Mutta noihin housuihin vielä.. Materiaalin lisäksi ihastuin tuohon vyöhön, mikä tekeekin housuista monin verroin söpömmät. Housut eivät edes pysyisi jalassa ilman vyötä. Rasmukselle onkin ollut haasteellista löytää housuja, jotka eivät vyötäröltä olisi aivan liian isot.

tennarit Zara n.23e    -     sandaalit 15e
lenkkarit Zara n.23e
Kreetalta ostin Rasmukselle parit kengät, ylemmässä kuvassa olevat. Aiemmin Rasmuksella olikin enään vain yhdet sopivat kengät, ne converset, jotka nekään eivät enää kauaa mahdu. Rasmushan ei vielä kävele, eikä kenkiä siis edes tarvitsisi, mutta pienet kengät ovat vaan niin söpöjä ja tekevät asuista aina hauskemman näköisiä. Alemmassa kuvassa olevat lenkkarit ostin Helsingin reissultamme. Kerran nyt on muotia, että lenkkareita yhdistellään asuun kuin asuun, niin tottahan toki Rasmuksenkin tyylin pitää olla ajan hermolla ;)
Kaikki uudet kengät ovat vielä aika reiluja ja toivonkin, että ne mahtuisivat vielä ensi keväänäkin. Silloin todennäköisesti Rasmus käveleekin. :)

paita Zara 9.95e        -           housut Zara n.20e
Lenkkareiden lisäksi Helsingin reissulta lähti Rasmukselle mukaan paita ja housut. Nämä ovat juuri niitä "siistimpiä" vaatteita.


minulle:

shortsihaalari Pull&Bear n.20e
Itselleni ostin Kreetalta tämän shortsihaalarin ja sellaiset mukavat,siniset, kuviolliset kesähousut, jotka ovat nyt kylläkin pesussa niin ei niistä kuvaa saa. Tämä shortsihaalari on tällä hetkellä ihan ehdoton lemppari kesävaate, mutta säiden takia en tätä ole Suomen puolella vielä kertaakaan ehtinyt käyttää. Toivottavasti kuitenkin tänä kesänä vielä. :)

Neule Gina Tricot 10e

t-paidat Cubus, yhteensä 17.90e

pikkulaukku Gina Tricot 12.95e
Eilen käytiin tosiaan alennusmyynneissä, joista nämä viimeiset jutut ostin. Ei näistä alennuksessa tainnut olla kuin tuo neule, joka oli puoleen hintaan. Itselleni olen viime aikoina ostanut ihan harvinaisen paljon kaikkea, kun yleensä en vain löydä mitään ja ostan mielummin Rasmukselle kaikkea ihanaa.

Oletteko tehneet alennusmyynneissä hyviä löytöjä? Jos, niin mitä? :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania ostoksia! :) itsekkin tuli alennusmyynneissä pariinkiin otteeseeb pyörittyä, mutta tänä vuonna sieltä ei ainakaan minulle löytynyt oikein mitään! Ja hei olisi kiva saada uudesta asunnostasi postausta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulle tuntuu käyvän lähes aina alennusmyyntien aikaan, että löydän vaikka mitä, mutta ne ei sitten kuitenkaan ole alennuksessa. Uudesta asunnosta on tulossa kyllä postausta, muutamat kuvatkin jo otettu, mutta vielä en oo saanut aikaseks tehtyä sitä kumminkaan. Piakkoin kuitenkin! :)

      Poista
  2. Ihana toi pikkulaukku ja on kyllä kaikki muutkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)