keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Iloinen pikkuinen

Viimeiset pari päivää ovat olleet ihan mahtavia. Eilen lähdimme Rasmuksen kanssa moikkaamaan kavereita Saarijärvelle. Saarijärvellä sitten oleskeltiin, grillailtiin ja leikittiin lapsosten kanssa. Rasmuskin sai meinaan pitkästä aikaa vauvaseuraa kummitytöstäni Rouskusta. Rousku olikin kasvanut ja kehittynyt huimasti. Kotiin maltettiinkin lähteä vasta ihan iltamyöhällä.

Tänään meillä on sitten vuorostaan ollut ihan tavallinen kotipäivä. Sain aikaiseksi siivota kunnolla ja fyssarikin tuli käymään mukanaan tosi kiva yllätys. Hän toi Rasmukselle samanlaisia palloja mitä on pallomeressä. Laitettiin ne kylpyammeeseen ja Rasse istuskelemaan niiden joukkoon. En olisi ikinä voinut uskoa, miten innoissaan Rasmus sellaisesta voi olla. Sitä hymyn ja naurun määrää! Tänään Rasmus onkin istunut pallojen joukossa tovin, jos toisenkin. Pakkohan siitä oli tietysti ottaa paljon kuvia. :)







8 kommenttia:

  1. Rasse on maailma söpöin lapsi :DD <3

    VastaaPoista
  2. Rakas. Ihan innoissaan.

    VastaaPoista
  3. Maailman söpöin <3 kiva juttu tuo pallomeri :)

    VastaaPoista
  4. Oi kun sun poika on maailman söpöin! :) Päädyin sun blogiin but i'm a human not a sandwich blogin kautta, kun olit johonkin postaukseen kommentoinut. Mulla itsellä ei ole kyllä lapsia ollenkaan ja tuskin lähiaikoina tulossakaan, mutta sun blogi vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että jään kyllä seuraamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en ole muistanut vastata sulle, anteeksi! Kiitos paljon kuitenkin! Mäkin aikoinaan ennen edes raskaana olemista seurailin joitan vauva/lapsiblogeja :).

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)