tiistai 12. huhtikuuta 2016

Hän on täällä!

Meidän pieni poika on syntynyt! Itseasiassa syntyi jo maaliskuun lopussa, mutta nyt vasta ehdin/jaksan tulla kirjoittelemaan. Synnytys oli 18h30min kestävä kidutus, jonka jälkeen olin ihan käsittämättömän kipeä, sekä väsynyt. Kolme päivää meni vauvan kanssa sairaalassa, jonka jälkeen päästiin kotiin, mutta vain pariksi yöksi, sillä bilirubiiniarvot nousivat liian korkealle. Vauva siis kellastui ja joutui vuorokaudeksi sinivalohoitoon. Samoin kävi Rasmukselle aikanaan. Onneksi tosiaan vuorokauden valohoidolla selvittiin ja arvot on sen jälkeen lähtenyt hyvin laskuun.


Kotona on mennyt hyvin, mutta kiire on yllättänyt todenteolla. Vauva on hyvin sylissä viihtyvää tyyppiä, eikä suostuisi missään muualla olemaankaan. Hänen oma sänkynsä on pysynyt hyvin käyttämättä, sillä eihän tuo poika sinne suostu jäämään. Meidän sängyssä on vauvalle vauvanpesä, jossa hänen kuuluisi nukkua, mutta enimmäkseen vauva suostuu nukkumaan vain ihan ihossa kiinni. Hän on siis nukkunut kyljessäni kiinni nyt joka yö. Tosin viime yön oli uni kaukana. Ihan yhtä huutoa oli viime yö.. Toivottavasti ei enteile koliikkia. Rasmus kun on lopettanut päikkärit, niin jos vauva valvoo yöt ja Rasse päivät, en tiedä missä välissä itse muka nukkuisin :D.


Rasmus on hienosti ottanut pikkuveljen vastaan. Eipä hän taida täysin edes ymmärtää vielä, että veli on tullut jäädäkseen, mutta ajan kanssa varmasti ymmärtää koko jutun. Joka päivä Rasmus on kuitenkin muistanut hakea huomiota, edes kerran. Onhan se ymmärrettävää ja huomiota yritetään Rasmukselle antaakkin mahdollisimman paljon. Vauva vain syö pitkään ja usein, joten minun aikani menee hyvin paljolti imettäessä. Toivottavasti pian pitenisi syöntivälit tai edes nopeutuisi syötöt niin ehtisi paremmin tekemään muutakin.


Kaikki on siis paremmin kuin hyvin ja täällä ollaan ihan onnesta soikeina. Tuo pieni ihme oli samantien niin kovin rakas ja joka päivä entistä rakkaampi <3 .

Blogia olisi kiva ehtiä ja päästä päivittelemään useammin, mutta nyt tärkeintä on antaa aikaa molemmille pojille <3. Palaan kirjoittelemaan, kunhan sopivia hetkiä löytyy!

10 kommenttia:

  1. Ihanaa! Sylillinen onnea sinne. ❤️

    VastaaPoista
  2. Voi onnea!<3 millä viikoilla pieni syntyi? On ne vaan niin suloisia voi että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Hän syntyi 39+1. Vauvat on ihania! <3

      Poista
  3. Paljon onnea pienestä söpöläisestä :)!

    VastaaPoista
  4. Paljon Onnea! Vauva on ihana kuten Rassekin. Löysin blogisi sattumalta ja tulen lukemaan sitä varmasti säännöllisesti! Terv, 8-v mn-pojan äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihania ovat molemmat <3 . Kiva kun löysit blogin ja tervetuloa lukemaan. Terkkuja sinne pojallesi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)