torstai 25. helmikuuta 2016

Meidän makkari

En olekaan tainnut esitellä teille meidän makuuhuonetta lainkaan. No vaikka olisinkin, niin ei se mitään, sillä viime aikoina siellä on tapahtunut paljon muutoksia. Puhuttiin miehen kanssa jo yli puoli vuotta sitten siitä, kuinka makkarin seinät olisi kivat harmaina, mutta viikko toisensa jälkeen asia jäi vain puheeksi. Tajuttiin kuitenkin, että nyt jos koskaan pitää ne seinät maalata, sillä pian täällä on yksi pieni ihminen lisää ja sitten tuskin mitään sellaista projektia jaksaa ihan hetkeen.

Niimpä me Rasmuksen kanssa viime viikolla lähdettiin kaupungille pakoon maalihöyryjä ja mies jäi isänsä kanssa maalaamaan huonetta. Varuulta nukuttiin vielä seuraava yö eri huoneessa, kun en raskauden takia halunnut tietenkään turhia hengitellä minkäännäköisiä maalin hajuja. Seinien väri osui ihan nappiin ja tässä monta päivää olenkin ihastellut uusia seiniä. Tekisi mieli laittaa koko kämppä nyt uusiksi, mutta seuraavat projektit saavat nyt odotella.

Makuuhuone on oikeasti aika pieni, eikä sinne juurikaan sängyn lisäksi mitään hirveämmin mahdu, mutta se ei haittaa. Ennen meillä oli siellä lipasto, jonka päällä telkkari, mutta ne saivat nyt väistyä pinnasängyn tieltä. Lipasto muutti olkkariin, josta sille löytyi hyvä paikka ja telkkari myytiin. Olohuoneessa tietysti on telkkari edelleen ja se riittää nyt siksi aikaa, kun vauva on niin pieni, että nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa. Siellä hän tulee nukkumaan kuitenkin niin kauan, kunnes yöheräämiset loppuvat.








Mitäs pidätte huoneesta? Onhan se aika harmaa kaikin puolin. Tosin harmaa on mielestäni ihanan rauhallinen väri ja siksi pidänkin siitä sisustuksessa :).

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana makkari! Toi sängynpääty on tosi hyvännäkönen. Pitäis nähä joskus, ikävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja niin pitäis! Siitä on jo sata vuotta, kun on viimeks nähty! :(

      Poista
  2. Toi on tosi kiva sävy! Oon itsekin halunnut jo pitkään maalata harmaaksi makuuhuonetta, mutta oon pelännyt että siitä tulee liian synkkä, mutta tolla sävyllä toi on synkän sijaan enemmänkin tunnelmallinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tuo sävy osu kyllä ihan nappiin! Ilmeisesti sopivan vaalea niin ei tullut synkkä tunnelma huoneeseen. Sitä mäkin meinaan pelkäsin ennen kun seinät oli valmiit.

      Poista
  3. Ihana toi sängynpääty! Onko se itse tehty?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! En julkaise täysin asiattomia tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja :)